VELKOMMEN TIL TRE NYE KOLLEGAER I FRECON TEAMET - FRECON A/S - Mechanical Constructions FRECON A/S - Mechanical Constructions

Siavash Anders Tommy Frecon Nye medarbejdere 20190506

Foto: Siavash Taher (øverst til venstre), Anders Qvist (nederst til venstre) og Tommy Eschelund (til højre).

Det er med stor glæde, at vi kan sige rigtigt hjerteligt velkommen til tre nye konsulenter og kollegaer. Vi ser alle frem til et konstruktivt og gensidigt samarbejde.

Pr. 25/4 er Anders Qvist ansat som Design Engineer. Anders kommer med en MSc. i Race car Aerodynamics fra University of Southampton og en BEng (Hons) Automative Engineering fra Birmingham City University. Anders kommer bl.a. til at supportere på FEA/FEM og Computational Fluid Dynamics (CFD).

Pr. 01/05 er Siavash Taher ansat som Lead Design Engineer. Siavash har en PhD i Mechanical Engineering fra Aalborg Universitet og en PhD i Aerospace og Mechanical Engineering fra University Putra i Malaysia. Han kommer senest fra en komposit specialiststilling i DIS A/S. Siavash har en årelang erfaring inden for vindmøller og skal bl.a. supportere på vores vindprojekter og på FEA/FEM beregninger.

Pr. 06/05 er Tommy Eschelund ansat som Solution Specialist. Tommy er uddannet Maskiningeniør fra Københavns Teknikum og har de seneste 10 år arbejdet for Vestas i NPI og i R&D, Cooling, Conditioning and Fire Suppression. Tommy har en meget bred erfaring og kommer til at supportere henover forskellige brancher.