Værdiskabende samarbejde med Cabinplant - FRECON A/S - Mechanical Constructions FRECON A/S - Mechanical Constructions

FRECON har igennem en årrække løst spændende konstruktionsopgaver inden for fødevaresektoren

Gennem et tæt samarbejde har FRECON opbygget omfattende erfaringer med design, konstruktion og styrkeberegning på mange forskellige typer maskiner til fødevareindustrien, og konstruerer i dag blandt andet blanchører, damptunneler, stenfælder, vandtransport og forskellige slags transportbånd.

FRECON har i en årrække arbejdet sammen med Cabinplants udviklings- og engineeringafdeling. Design- og konstruktionsopgaver er lavet i PTC CREO og har omfattet pladeskeletter, momentberegning, lastberegning, pladeudfoldelse og meget andet. Vi er vant til at arbejde med fødevaregodkendte materialer som syrefast, rustfrit stål, specielle gummilegeringer, som er fødevare egnet og flere forskellige plastprodukter.

Vi overholder de krav som Cabinplant måtte have og de hensyn som skal tages, for at overholde reglerne inden for fødevarebranchen, således at det produkt vi er med til at udvikle, kan håndtere fødevarerne korrekt og rengøres på en nem måde.

Når FRECON’s konsulenter arbejder for andre virksomheder, er det vigtigt for os at være professionelle og tilføre reel værdi. Det betyder også, at de folk vi allokerer, har de rette kompetencer til at løse opgaven.

Derudover er det yderst vigtigt for FRECON at vores konsulenter gebærder sig ordentligt og ansvarsfuldt i den pågældende virksomhed, og udviser en passende ydmyghed overfor kundens domæne.

Med den indstilling har FRECON skabt et godt samarbejde med Cabinplant og fået ros for vores professionelle arbejdsmetoder, omstillingsparathed og fleksibilitet.

Technical Manager Jens Pallesen fra Cabinplant udtaler: ”Vi har igennem flere år haft et glimrende og værdiskabende samarbejde med FRECON omkring udvikling af procesudstyr til fødevareindustrien. FRECON stiller fleksible og kompetente udviklingsressourcer til rådighed. Det er erfarne folk med en praktisk tilgang og et godt match til vores virksomhedskultur.”